Verrassende vakantiebestemming aan het water

  • 4 slaapkamers
  • vanaf 6 - 15 personen
  • Huisdieren toegestaan
  • 5 badkamers
  • Niet aangepast voor mindervaliden

Heb je een vraag of wil je reserveren, laat het verhuurder Annemarie weten.

Reservering aanvragen Stel Annemarie een vraag per email.
Bijzonderheden
Gezien de rustige ligging is deze accommodatie zeer geschikt voor families.
Beschrijving
Zoek jij een gezellige en kleurrijke plek om met vrienden of familie een weekend te verblijven? Hou je van de natuur, bootje varen, vissen, fietsen, wandelen of gewoon lekker cocoonen in een warme huiskamer? Volleybal spelen op het speelveld of schommelen in de grote vogelnestschommel? Spelletjes aan de grote tafel? Bubbelbadje nemen? Kokkerellen in de hypermoderne keuken? Chillen bij een kampvuurtje?

Het kan allemaal bij ons in dit vakantiehuis voor 15 personen voorzien van 4 slaapkamers! Voor de ultieme ontspanning kun je de sauna huren. Heb je iets speciaals te vieren dan kunnen we ook nog een High Tea of een bijzondere maaltijd verzorgen. Of misschien heb je zelf een leuk idee voor een weekendje weg. We willen graag met je meedenken.

De huiskamer is ruim en gezellig. Er is een prachtige keuken die van alle gemakken is voorzien zoals 6-pits Boretti, oven, magnetron en vaatwasser. Er is een groot terras met tuinmeubilair en een mooie plek aan het water, waar ook de kano’s liggen waar gebruik van gemaakt kan worden.
De zekerheid van Vakantieadressen.nl
  • Stel je vraag direct aan de verhuurder
  • Boek rechtstreeks bij de verhuurder
  • Betaal rechtstreeks aan de verhuurder
Kamer indeling
Beneden:
Slaapkamer 1: 2x 1-persoonsbed + douche, toilet en wastafel
Slaapkamer 2: 4x 1-persoonsbed + douche, toilet en wastafel
Slaapkamer 3: 2x 1-persoonsbed + 2x stapelbed
Slaapkamer 4: 3x 1-persoonsbed
Badkamer met douche, toilet en wastafel (vlakbij kamer 3)
Badkamer met douche, toilet en wastafel (vlakbij kamer 4)
Extra luxe badkamer met bubbelbad, douche, toilet en wastafel.
Beschikbaarheid & Prijzen
Faciliteiten
Locatie vakantiehuis & overzicht Groepsactiviteiten
Het vakantiehuis is een heerlijke groene vakantieplek in Friesland, op nog geen 10 minuten afstand van de Afsluitdijk, op de grens van Makkum en Exmorra.. Genieten van de schoonheid van de pure Friese natuur en de mooie authentieke dorpjes en steden. Je kunt naar het strand van Makkum om te surfen. Of te zwemmen met de hele kleintjes.

Een heel andere kijk op Friesland ervaar je vanaf het water. En water is er veel. Je kunt zelfs zo van het vakantiehuis naar de oude museumboerderij varen in het dichtstbijzijnde dorpje Allingawier. Ook de AldFaerserf route, een tocht langs bijzonder mooie plekken in Friesland, is een aanrader.

Te voet kun je vanaf het vakantiehuis naar de kleinere dorpen Exmorra en Allingawier wandelen, waar je diverse musea kunt vinden. Andere prachtige plaatsen als Bolsward, Workum en Hindeloopen zijn per fiets goed bereikbaar. Mooie Friese Steden als Sneek, Harlingen, Franeker en Leeuwarden zijn ook zeker een bezoekje waard.

En als je niet weg wilt en gewoon lekker wilt relaxen kun je hier heerlijk bij het water zitten, of bij de accommodatie op het zonneterras. Je kunt hier echt met volle teugen genieten van de prachtige Friese natuur met nog heel veel weidevogels die al op zoveel plekken in Nederland verdwenen zijn. De wolkenpartijen zijn hier zeker bijzonder te noemen. Elke dag anders. En prachtige zonsopkomsten en zonsondergangen. Puur genieten.
Direct contact met de verhuurder.