Vakantiewoning nabij Giethoorn met vuurplaats

  • 4 slaapkamers
  • 12 personen
  • Huisdieren toegestaan
  • 2 badkamers
  • Niet aangepast voor mindervaliden

Heb je een vraag of wil je reserveren, laat het eigenaar Willem weten.

Reservering aanvragen Stel Willem een vraag per email.
Huisbeschrijving
Aan de rand van Nationaal Park Weerribben-Wieden, in de achtertuin van Giethoorn, vindt u deze rustig gelegen kleinschalige groepsaccommodatie. Het vakantiehuis beschikt over 4 slaapkamers en is geschikt voor maximaal 12 personen. U maakt gebruik van een gedeelte van onze woonboerderij. Aan de zuidkant van de boerderij, met uitzicht over de eet- en beleeftuin, weilanden en bos, een ruime tuinkamer met daaraan gekoppeld een zithoek, keuken en pantry. De keuken is van alle gemakken voorzien zoals 4-pits gasfornuis, koelkast, magnetron, oven en vaatwasser. Vanuit de tuinkamer heeft u toegang tot tuin met diverse terrassen een tuinhuisje, schommelbank, hangmat, vuurplaats een kleine speelweide en de kaarsenmakerij.

De zekerheid van Vakantieadressen.nl
  • Laagste Prijs Garantie
  • Stel je vraag rechtstreeks aan de eigenaar
  • Snel & online je vakantiehuis boeken
  • Direct een ontvangstbevestiging per e-mail
Kamer indeling
De accommodatie is voorzien van 4 slaapkamers en 2 badkamers.

Beneden:
Slaapkamer 1: 2x 1-persoonsbed + douche, wastafel en toilet
Boven:
Slaapkamer 2: 4x 1-persoonsbed
Slaapkamer 3: 3x 1-persoonsbed
Slaapkamer 4: 3x 1-persoonsbed
Badkamer met douche en toilet.

Op alle slaapkamers is het mogelijk om een babybed bij te plaatsen.
Beschikbaarheid
  • De beschikbaarheid wordt actief door Willem, de eigenaar van dit vakantiehuis, bijgehouden. Je kunt er dan ook vanuit gaan dat de beschikbaarheid van dit vakantiehuis actueel is. Groen is beschikbaar, oranje is bezet.
Prijzen
Faciliteiten
Omgeving
Het vakantiehuis is gelegen op het platteland aan de flanken van het bosgebied" De Woldberg" en Landgoed" Heerlijkheid De Eese" in de Kop van Overijssel. Op een steenworp afstand Nationaal Park Weerribben-Wieden en het welbekende Giethoorn. Ons gebied kenmerkt zich door een grote diversiteit aan Natuur, Cultuur en Historie. Dit is vanuit het vakantiehuis direct te beleven, we zijn aangesloten op een groot en gevarieerd fiets- en wandelnetwerk. Op kleine afstand volop watergebieden om te zwemmen, zeilen, ronddobberen in een fluisterbootje of mee te varen met een gids door de natuur. Een bezoek aan de Vestingstad Steenwijk, de voormalige Zuiderzee havenplaatsen Vollenhove, Blokzijl , Zwartsluis en Kampen is zeker aan te bevelen. Wij zijn beëdigd Gastheer van het Nationaal Park en zijn omgeving en kunnen u rijkelijk voorzien van informatie en documentatie.
Ligging
Direct contact met de verhuurder.